IP TV

TV VSEBINE KJERKOLI
IN KADARKOLI

Naj vam bodo vaši priljubljeni domači ali tuji, športni, filmski, zabavni, informativni, otroški in glasbeni programi vedno na dosegu roke: na televiziji, računalniku, telefonu in tablici.

GLEJTE V ŽIVO

Glejte v živo

PRENESITE APLIKACIJO

Google PlayApp Store

V vseh državah EU

Ste na počitnicah v tujini ali poslovni poti, pa se vam gleda televizija? MegaTel interaktivno televizijo lahko pod istimi pogoji kot doma gledate tudi v tujini.

SPREMLJANJE TV VSEBIN ŠE NIKOLI NI BILO TAKO ENOSTAVNO

Z zamikom
Svojih priljubljenih vsebin vam ni več treba spremljati takrat, ko so dejansko na sporedu, ampak ko vam to najbolj odgovarja! Z Mega M interaktivno televizijo ne boste nikoli več zamudili vaše najljubše serije, oddaje ali filma, saj lahko vsebine enostavno previjete nazaj za obdobje enega tedna.
Naprave po vaši izbiri
Z Mega M interaktivno televizijo lahko sami izberete napravo, preko katere vam v danem trenutku najbolj ustreza gledati izbrane TV vsebine. Spremljajte vaše najljubše televizijske programe s pomočjo televizije, računalnika, pametnega mobilnega telefona ali tablice!
Televizijski sprejemnik
Potrebujete tudi televizijski sprejemnik? Zaokrožite storitve interaktivne televizije z nakupom televizijskega sprejemnika po vaši meri pri enem od naših partnerjev in glejte televizijo tako, kot ste navajeni.

NAŠI PARTNERJI

Sistem TV
Dostop
K-NET
KTV Dravograd
Telesat
Alternet
CATV Selnica
Elcatel
Polans
TELE-TV
Proteus
EVJ Elektroprom
Elta
KTV Ravne
Naklo Logatec
Freenet
Trnovec Milan s.p.
KATV Bovske
Ario